Er Lyset For De Lærde Blot?

Om lidt bliver det varmt… Meget varmt!

Jeg nød at være passivt deltagende med blindfold godt bundet foran mine øjne. Mine bryster var i forvejen varme af det reb som de var bundet op med. De var blevet slået, bidt, kysset, haft klemmer på og nu… Mere varme?

Jeg havde ikke en chance for at opdage hvad de lyde jeg kunne høre skulle føre til. Der blev rodet med en pose og jeg prøvede om jeg kunne gætte mig til hvad han fandt frem. Han nærmede sig igen og satte sig overskrævs på min mave. Han kunne ikke dy for sig endnu engang at slå til mine bryster, som han nød synet af – Godt bundet op.

KLIK!

….

Lyden af en lighter der blev tændt. Jeg kunne mærke flammen ikke ret langt fra mig. Jeg holdt vejret og sekunder efter dryppede meget varm stearin på min ene brystvorte. Av! og derefter Aaaah! Tiden stod stille indtil næste dryp stearin ramte min brystvorte. Jeg blev enormt pirret af overraskelsen. Jeg kæmpede med min egen smertetærskel og min liderlighed. Hvilken skøn kombination.

Langsomt lod jeg liderligheden vinde og nød hvert dryp som skubbede min smertetærsklen længere ud… Og mig endnu dybere ind i de mørke lyster.

It is better to light a candle than curse the darkness – Eleanor Roosewelt

54528 003 - Er Lyset For De Lærde Blot?

Skriv et svar