En Perfekt Dag

… Findes måske?

Come on Woman! Do You have a passion?

Jeg fik spørgsmålet for et par dage siden, i forbindelse med Valentins-dag. Et mandligt bekendtskab ville vide, hvad jeg kunne tænke mig at lave på dagen, hvis jeg fik frit valg på alle hylder, til kun min tilfredsstillelse.

Lidenskab, eller måske kærlidenskab (engelsk: limerence) som det anvendes af psykologen Dorothy Tennov, er en ufrivillig kognitiv og følelsesmæssig tilstand hvor en person føler et intenst romantisk begær for en anden person.Jeg stak ham en sød lille hvid løgn om, at det er altid bedst, når jeg bliver overrasket. Mens jeg padlede mig ud af dén forklaring, blev den sorte streg i mine pande længere og tykkere.
Men… Inden min næse var vokset til Pinocchio-størrelse, så var jeg i mit lille lystige sind, meget klar over hvad en perfekt Valentins-dag skulle indeholde.

ba7f5 he lied passion love 1 - En Perfekt Dag

Jeg ville gerne vækkes af den smukke og kærlige mand med bløde kys, som får solen til at stå op.
I samme tempo, ville han vække min krop til live med ømhed og nærvær. Jeg ville begejstret starte dagen med hans milde og varme tanker. Jeg ville nyde min morgenkaffe sammen med ham, tage et langt varmt bad og gøre mig klar til en lang og dejlig dag. Jeg ville kysse ham frækt på gensyn, inden jeg gik ud af hans dør.

Med vilje, ville jeg sørge for at komme i god tid…

Jeg ville gerne spise frokost sammen med den livsglade og videbegærlige mand, som fryder mig med hans selskab og hans smil. Han ville påskønne min tidlige ankomst med blomster. Jeg ville elske timerne omkring middag i hans selskab. Vi ville offentligt kysse, kærtegne og være et skridt fra anholdelse for blufærdighedskrænkelse. Jeg ville udfordre ham på hans nysgerrighed og mod. Ved myldretidens begyndelse, ville jeg kysse ham ømt på gensyn og smile på vej hjem i bussen.

Med vilje, ville jeg sørge for at komme for sent hjem…

Jeg ville gerne bruge min aften sammen med den erfarne og perverse mand, som giver mig berusende modspil ved at være min overmand i hans styrke. Han ville kysse mig voldsomt med et fast greb i mit hår og tvinge mig til at tilfredsstille ham. Han ville straffe mig med at smække hans kæmpe hånd mod min kind. Jeg ville blive kastet ud i alle krogene af hans mørke lyster. Jeg ville synke sammen og tilfredsstillet kysse hans fødder, når solen gik ned.

Med vilje, ville jeg sørge for at de 3 mænd måske en dag skal mødes…

Har du en lidenskab?

Skriv et svar