#dukketanker om begær

img 0111 - #dukketanker om begær

So true…

Min udfordring er lige nu at jeg faktisk ikke selv er klar over hvad jeg skal pakke?

Jeg har pakket om af mange omgange nu og egentlig tror jeg bare, at jeg skal lade være. Lade være med at tro at jeg kan forberede mig på alting og prøve om jeg kan lade ting være som jeg ikke kan ændre på lige nu og her og så dyrke det som giver “feel good” følelsen i hele kroppen.

Jeg kan ikke ændre på at min krop er på en mellemstation mellem at jeg begynder at blive mere trænet at se på, sådan for alvor. Samtidig befinder jeg mig med en hud, som ikke bare trækker sig sammen og bliver spændstig, som en 20-årig. Lige meget hvor meget jeg ville ønske det. Jeg må bare acceptere at sådan er dét og at jeg nu betaler prisen for at have overhørt min krop i rigtig mange år.

Så… Put your best dress on, dukkebarn! Og så må det der nøgenhed komme når jeg føler mig tryg nok til at være det og hvor jeg føler mig villet, for det jeg også er. Og det er så også en proces under ombygning. Jeg er mindre selvkørende end jeg har været. Hvor jeg før nærmest havde lyst til at blive forløst dagligt går der længere tid imellem at jeg mærker samme lyst.

Igår mærkede jeg pludselig lyst til at røre, til at mærke mig selv igen og til at lege med mig. Og det var så lækkert at mærke at selvom jeg indimellem synes at det er langt væk, så er det stadig ligeså nemt for mig at få orgasme. Og at det giver en herlig energi bagefter, selvom det nu ikke er helt så meget dagligdag som tidligere.

Og det er jo ikke fordi at jeg nu fornægter min lyst og leger isdronning og er utilnærmelig, men jeg fristes bare ikke helt så meget af porno-snakken, som minder om ligegyldig snak. Hmmm… Det er bare en del mere fristende, når man får noget personlighed med og kan mærke det menneske man kommunikerer med selvom man ikke er i samme rum. Og dér har jeg nok forandret mig. Jeg ved at jeg har været langt mere selvkørende og selvsmørende, men at usikkerheden omkring min krop gør at jeg trækker mig, når jeg ikke kan mærke at jeg er villet og at begæret er gensidigt. Alternativet er: Jeg vil godt varme den helt ukomplicerede leverpostej, som det virker til at nogen mænd mest har brug for at stikke pikken i. FFS!

Nogen gange skal man måske bare tage chancen?

Ja det skal man måske nok, når der er overskud på kontoen til det. Tidligere i aften talte jeg med en af mine veninder om det. Om det der med at tage chancer…

Jeg skal ikke lige pt havne i en situation hvor jeg mærker at min usikkerhed bliver bekræftet. Så hellere bare lade det være og nyde det som ER godt og som på den lange bane føles rigtigt, både nu og når jeg er i mål.

Jeg har for nu uddelt de enkeltbilletter til “anywhere but here” som var krævet for at holde mig selv hel og fornuftigt tænkende. AV! Den slags er aldrig rart, men på den anden side, så er jeg på ingen måde tilhænger af at man polerer et glansbillede, som for længst er falmet og som ingen længere har troen på får farven igen… Jeg orker bare ikke det der “pretend”. Get out! 🙂

Og så sådan helt lavpraktisk trænger jeg vist bare til at mærke en anden krop tæt på. Smage, dufte, røre og give… Energien er der, den skal bare have lidt mere tilløb end før…

641be7f4fadf8e835d4b1a0a568dd7de - #dukketanker om begær

Skriv et svar