De Lyse Nætters Start

Langsomt tog jeg de selv-siddende sorte nylonstrømper på. Det var en fornøjelse at mærke hvordan de strøg op af mine ben. Jeg har gået længe og ventet på dét øjeblik. Et lille smil bredte sig ved tanken om, at snart stod han i min dør.

Ugen op til skulle bare helst gå hurtigt! Jeg forsøgte at fylde den ud med masser af veninde-tid og praktiske gøremål, så det mest var nætterne dér kunne fintænkes i.
Tirsdag tog fart. En dag uden planer blev til et spontant møde. Tiden var knap, men dog formåede vi ikke at holde øje med klokken imens. Jeg fik 10 mins varsel inden han stod i min dør. Jeg var meget passende lige kommet ud fra badet. Hurtigt smed han jakken og slipset, så han lige for en stund kunne glemme alt om arbejde. Øjenkontakten var intens. Langsomt rakte han ud efter mig, trak mig ind til sig og startede vores leg. “Er du bange for mig?” sagde han med et frækt grin om munden. 
Hurtigt løftede han mig op og smed mig ind i min seng på alle 4. Pressede 2 fingre op bagfra som hurtigt sendte mig afsted i den første orgasme. Hans kæmpe hånd slog hårdt på min røv og jeg lod ham fortsætte hans finger-arbejde og kom hårdt i en orgasme mere. Hele min krop rystede og jeg sank sammen i min seng, mens han fandt min mund i dybe intense kys. Så var vi igang! 
Jeg nød synet af ham i sengen og gik på opdagelse på hans krop. Jeg vidste at det ville kun fortsætte, så længe det behagede ham. Så ville han igen kaste rundt med mig og placere mig, som det passede ham. Jeg kæmpede hvér gang en lille smule imod kun for at få fornemmelsen af, at det var forgæves. Styrken i hans store tatoverede arme var mig totalt overlegen. 
Der blev rykket i mit hår, taget hårdt fat om min hals, kysset intenst og vådt og råkneppet. Da vi vendte tilbage til min stue opdagede vi at min dør ud til opgangen ikke var lukket ordentligt. FUCK! Undskyld til mine naboer. Jeg håber I bærer over med mit støjniveau. PINLIGT! 
Igen fandt han uniformen frem. Snørede slipset pænt om hans brede hals. “Skal jeg lige tørre min fisse i din skjorte inden du skal til møde?” sagde jeg – med et veltilfreds grin om munden. Hans hånd tog fat om min hals. “Du lægger i kakkelovnen, Unge dame….! Vi ses!” Et kort intenst kys og han var på vej videre tilbage til job og møder. 
Jeg faldt om i min seng og nød roen og sov tungt. Herligt med en kort pause midt på dagen. 
Meget passende kom onsdag, hvor jeg og en veninde skulle til Sex-talk night i Villa Wilder. Temaet for denne aften var Master og Slave. Vi glædede os begge meget både til aftenes tema, men også til at opleve energien i de skønne omgivelser, som Villa Wilder rummer. Og så til selvfølgelig at opleve Joan Ørting. Vi fik pladser på første parket. Vi havde ikke siddet længe, før hun kom til syne, altså Joan. Jeg er fascineret af hendes måde at fylde et lokale på. Jeg nyder hendes kvindelighed og den positive energi hun udsender. 
Der blev gjort klar til aftenens tema. Foran os stod en stor mand. Vi var ikke i tvivl om at det var ham der skulle svinge pisken. Sammen med ham trissede en rødhåret skønhed rundt i lak-kjole og med selvsiddende strømper. Rollerne var meget tydelige. 
Joan Ørting bød velkommen og overlod “scenen” til de 2 legende. På midterbjælken var der lavet en løsning med reb og en karabinhage, som hun blev hængt fast i. Vi sad, så hendes velformede røv vendte imod os. Frækt syn! 
NU skulle hun have slag! Han startede ud med en let flogger for at varme hendes baller op. Skiftede til en tungere pisk, da hendes baller havde fået noget farve. Hans slag blev mere intense og det samme gjorde stemningen. Det var en fantastisk oplevelse, at rummet var fyldt med tilskuere og samtidig, ville man kunne have hørt en knappenål falde, i de sekunder hvor pisken ikke ramte hendes baller. Han brugte flere forskellige slagredskaber. Paddle, spanskrør, floggere og gav hende nærvær med kys, tog hårdt fat i hendes bryster og brugte hans hænder til at pirre hende mellem benene, når han ønskede at hun skulle bringes lidt længere væk fra kanten. For derefter igen at slå videre på hende. 
En herre mere stødte til og de tog hver deres pisk i hånden. Skiftevis slog de hende på hendes røv fra hver side. Slagene blev mere og mere intense. Inde i mig var et festfyrværkeri igang. Jeg var absolut tilstede i hendes krop. Det var tydeligt at hun svævede i den ultimative nydelse af smerte. 
I et splitsekund stoppede de og hun sank sammen på gulvet for deres fødder. Hun var i Subspace!
De 2 herrer fik hurtigt pakket et tæppe om hende og placerede hendes hovede i skødet på den ene af dem. Han aede hende, mens hendes rejse fortsatte. På en meget sober måde forklarede den store mand hvad der lige var sket. Så publikum fik en idé om hvad der foregik og at hun var i trygge hænder. Langsomt kom hun tilbage og undervejs hørtes små grin fra hendes mund, som tog over fra de tårer som hendes subspace var startet med. 
Vi fik en kort pause. 
Bagefter var der spørgerunde. Det var herligt at opleve mange forskellige spørgsmål fra publikum, men dét som overstrålede hele aftenen var de tre hovedpersoners evne til at forklare deres lyst til BDSM. De gjorde det enormt respektfuldt og samtidig formåede de at være helt blottet for selvhøjtidelighed. Vi fik en lektion i sikkerhed, når man leger med smerte og samtidig en forbandet god vejledning i brugen af slagredskaber. Jeg er stadig imponeret! Jeg forelskede mig mange gange dén aften i både hendes mod og lyst og samtidig i hans slag og lyst. 
Dette event kan ikke bare anbefales, men jeg vil gerne opfordre alle uanset niveau inden for BDSM til at give Villa Wilder et besøg, når dette tema er i kalenderen. 
aff0d blomster jonas - De Lyse Nætters Start
Og så blev det endelig fredag! Dagen som jeg mange gange havde tænkt mig til, håbet på og mest af alt ikke kunne forcere. The bitch is back! Prikken over i´et kom et par dage før. Han skrev et brev til mig om, hvordan han detaljeret sad og skrev med den ene hånd, mens han spillede pik til billeder af mig. Sluttede brevet med:
Har jeg stadig lyst til fantasien, når jeg lige har haft orgasmen?
Og ja; Jeg har også lyst til dig lige nu. 
Igen, men i virkeligheden.


Jeg fik lyst til at løbe op af væggene. Sætte tænderne i ham så snart han overhovedet nærmede sig min dør! Velvidende at det netop var den reaktion han havde haft intentioner om at frembringe. 
There´s no safe place for the easily aroused! 
Det ringede på døren og jeg hørte hans trin på trappen. Jeg glædede mig så meget til at se ham stå lige foran mig. Sekunderne hvor vi fik øjenkontakt efter mange måneders pause blev til hede kys og en fornemmelsen af at det kunne have været igår vi havde kysset hinanden, bredte sig. Skønt! 
Jeg nød med det samme hans positive nærvær og de velkendte små tegn på velbehag fra ham. Samtalen mellem os var som vi begge huskede den. Let, ukompliceret og fræk. Denne aften var hans første besøg i mit hjem. Vi havde mange gange haft samtalen om at rykke vores frække møder hjem til mig i privaten, men jeg var på dette tidspunkt ikke klar. Nu virkede det som den eneste rigtige måde at starte vores nye tid med hinanden op på. 
Langsomt fandt vi vej til hinanden. Vores nye fælles beslutning om at følges ad igen og på ny var rigtig. Jeg mærkede fornemmelsen helt nede i maven. Og senere i et dybt suk fra ham, da min tunge borede sig vej op i hans frække røv. Smagen var stadig den samme, men min lyst til at bruge ham var nu endnu større end jeg havde forventet. Den slags kan bare ikke planlægges. 
Mange timer senere, mens byen sov sendte jeg ham hjem. Afslappet, i godt humør og med lyst til mere. Præcis, som jeg havde håbet på. Hans skønhed blandet med hans smukke ydre giver mig lyst til at spille på alle de kvindelige instrumenter jeg har. 
Nu er det søndag. Kom hviledagen i hu, mener de kristne. Jeg nyder mit eget selskab og glæder mig over en uge, som på mange måder har været henrivende. Jeg er ikke i tvivl! Foråret er igang! 
Lad de lyse nætter begynde… 

Skriv et svar