Brystpiercing – Et Herligt Gensyn

Hov… Pludselig huskede jeg fornemmelsen af stålet i min brystvorte. Hvordan det føltes når den blev leget med og hvor hurtig en effekt det havde på min fisse.

Jeg ville have det legetøj tilbage! Jeg var ret vild med fornemmelsen af at jeg faktisk kunne blive drivvåd i fissen ved at der bare blev pustet på den. Ja tak!

Tid bestilt – Samme piercer, samme bryst som før. Nu med ny nål! Dog samme nervøsitet om det mon gør ondt?

Jack Rubini mener jeg, er en super dygtig piercer. Jeg oplever ham som præcis, kompetent og enormt herlig. Så selvfølgelig var der ingen grund til panik. Endnu!  Af med tøjet på overkroppen og plads i stolen. Så langt, så godt.

Så kom vi til dér hvor det begynder at blive farligt. Jack havde god tid til at forsikre mig om at han ikke havde tænkt sig at spare mig for oplevelsen om at det selvfølgelig er mere smertefuldt end at han aer mig på kinden.

Jeg lover at sørge for at den bliver så god at du kan blive hængt op i den efterfølgende.

Jamen tak.. Eller noget. Sidste gang jeg havde fornøjelsen af hans værk i min brystvorte nåede jeg ikke at sige: AV! før han var færdig. Jeg var spændt om denne gang ville blive samme fornøjelse.

Adrenalinen startede allerede da han startede med tangen. Ja, jeg havde stive brystvorter, men absolut også den stiveste ståpels på armene! Nu var det snart!

Skal du se når jeg stikker nålen igennem?

Det kan jeg lige love dig for at jeg IKKE skal!

Så begynder du bare at trække vejret langsomt, så stikker jeg når jeg fornemmer at du er klar….

Det er ikke meget luft der kommer ind dér hva?

Fuck, hvor var jeg nervøs. Jeg måtte virkelig koncentrere mig om at få luft helt ned i maven. Velvidende, at jo hurtigere jeg fandt ud af at slappe af, så ville nålen komme. SUK!

Og pludselig! Så fandt nålen vej og Voila! et stk. brystpiercing! Jeg nåede hverken at sige AV! eller dø! Men som altid kommer endorfinerne lige efter smerten og når jeg finder ud af at det er overstået. I love them! Og dét ved Jack også! 🙂

img 8725 - Brystpiercing - Et Herligt Gensyn

Og jeg elsker mit nye legetøj!

Skriv et svar