Blottet For Dig

Jeg overspringshandler ikke! Jeg overspringshandler ikke! Jeg oversprings…..

Damn!
Et splitsekund blev bogen lukket. Og det tager jo kun lige et par minutter lige at kigge. Jeg læser kun lige starten og så tilbage til Holberg og Jeppe i baronens seng.
e4356 20110225 142546 277840 0 - Blottet For Dig
Jeg har fået min første e-bog og var alt for fristet til lige at åbne for at kigge! Jeg læser kun side 1 og så tilbage til lektierne. Side 1 blev til side 2 og… til side 8! Faaarvel Holberg og væk var jeg i skøn erotik med Sylvia Day.
Et stort smil bredte sig, da jeg læste hendes beskrivelse af hvad hendes kvindelige hovedperson tænker, da hun møder en mand tilfældigt.

Han var ikke bare smuk, han var … betagende. Han var den slags mand, der gav en kvinde lyst til at flå hans skjorte i stykker og se knapperne spredes for alle vinde sammen med hendes hæmninger.

Som præcist mindede mig om denne oplevelse: Kan man sy knapper i en skjorte med gaffa-tape?
Dé knapper er kun i dén skjorte indtil jeg får muligheden og en røv der tør indkassere straffen for, netop at lade dem flyve om ørerne på…

NÅ, Frøken Overspringshandling! Tilbage til Holberg og Jeppe på Bjerget. (Og ja, det var en anbefaling af noget helt andet end Holberg!)

Skriv et svar