Blogger og Swinger: 5 års jubilæum

Holy Shit! 

Jeg har snart 5 års jubilæum som både blogger og swinger.

Det er blevet til 121 indlæg og oveni langt flere kommentarer fra jer som læsere. Tusind tak! Og statistikken afslører at jeg har mere end 60.000 visninger i de år jeg har blogget både her og tidligere på blogger.com med samme indhold.

Wauw! Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige. Da jeg startede havde jeg ingen idé om at jeg ville fortsætte mine skriverier til hvor jeg er idag og faktisk havde jeg jo heller ingen anelse om hvad både blogland og mit frække liv ville føre med sig.

Jeg kan huske alt fra de mest tåkrummende øjeblikke til de mest herlige stunder som jeg har delt med jer og ude i virkeligheden. Jeg har holdt af, elsket, hadet, grædt og grint sammen med jer. Jeg har med lige så stor interesse læst og kommenteret de skriverier jeg nyder fra jer andre seje bloggere og jeg har fundet frem til MIN måde at gøre tingene på.

Jeg har nydt og nyder mit lille fri-rum her til at få afløb, medløb og modløb for de mest lyse tanker inde i mit dukkehovede og krænget min frustation ud, når jeg synes at livet var svært. Det skal der på ingen måde laves om på!

Jeg lavede en joke med en ret så veletableret mand i swingermiljøet om at hvis han en dag havnede med sit ansigt på forsiden af Ekstrabladet, så ville jeg stå frem og sige: “I DID have a sexual relationship with that man” og pludselig en dag var det ham, der skrev til mig: “Du er i Ekstrabladet” – Så Frække er de Perverse Blogs 

Og det overlevede jeg så også. Selvom der i nogen meget intense sekunder blev tænkt noget ala: “Fuck, hvis jeg bliver genkendt!?”

Jeg har lyst til at fejre mit 5 års jubilæum med noget særligt. Udover, at det samtidig er min egen fødselsdag og jeg i privaten har inviteret en lille flok af mine nærmeste, som jeg glæder mig til at bruge dagen sammen med, så tænker jeg at det er på sin plads også at give jer læsere et lille tak med på vejen for jeres lyst til at følge med og jeres indput til mine skriverier.

Hmmm… Jeg lægger lige dukkehovedet i blød og lader dukkefingrene suge lidt vand… Der må stemmes! Og gerne tilføjes muligheder 😉

3 thoughts on “Blogger og Swinger: 5 års jubilæum

Skriv et svar