Bæltet

“Bliv stående!”

Jeg lå i min seng på alle 4. Det var hans første besøg i mit hjem.

Bag mig, kunne jeg høre lyden af et læderbælte. Min første tanke var: Det gør ondt som ind i helvede, at blive slået med! Men dét fik mig ikke til at flytte mig.

Med hans brede læderbælte lavede han en løkke. Trak løkken ned over hovedet på mig og placerede læderbæltet om min hals.
Havde jeg tillid nok til ham? Havde jeg taget fejl af hvad der kunne ske ved at lukke en fremmed ind i mit hjem? Burde jeg være bange?

Læderbæltet spændte han så stramt, at det kunne mærkes, men ikke faretruende stramt. Jeg var stadig i stand til at trække vejret rimeligt ubesværet.

Mens han holdt fast i bæltet kneppede han mig hårdt bagfra. Jeg nåede ikke at tænke nærmere over om jeg skulle være bange, før den første orgasme kom. Han rev hårdt i bæltet og holdt mig i ekstase. Hele min krop rystede! Jeg overgav mig og lod orgasmerne vælte ind over mig.

Det var en sindsyg blanding der rørte sig i min krop. En fremmed mand i mit hjem, som tog beslutninger alene ud fra mine signaler.

Vi landede sikkert ved siden af hinanden i min seng. Vi havde stadig ikke behov for at tale sammen. Vores kroppe havde talt deres tydeligste sprog.

Jeg anede stadig lige så lidt om ham, da jeg timer senere lukkede døren efter ham. Men et frækt smil sendte jeg ham og hans læderbælte videre…

Jeg er en erfaring rigere. Nogen mænd bruger læderbælter i deres bukser, ikke alene for at holde bukserne på plads!

2 thoughts on “Bæltet

  1. Skøn historie :-).

    Fantastisk følelse, at have modet til den slags, selv om faren på en eller anden vis lurer bagerst i hovedet..

    Kærligst, Fanny O

Skriv et svar